Welkom in ons Mini Dog Boutique!


Hier vindt je al onze persoonlijke favorieten;


* Fijne speeltjes gemaakt van duurzaam materiaal en voor leerplezier.

* Gezonde & verantwoorde snacks en verzorging producten waar wij helemaal weg van zijn.

* Binnenkort; ReUsed & Gerecyclede hondenbedjes & mandjes


10% van ieder bestelling gaat in de pot voor de DIEREN-voedselbank want ieder hondje wordt graag verwend!


Let The Spoiling Begin! xxxx

PUPPY PAW PAD 

PUPPY PAW PAD; Hoe leuk om een pootafdrukje te maken voor een blijvende herinnering! Er zitten bij de Pad twee kaartjes en de Pad is groot genoeg om meerder afdrukjes mee te kunnen dus ook leuk als er nog meer hondjes zijn.


Prijs € 11,00
HEMP WELLNESS TREATS

HEMP WELLNESS TREATS; deze koekjes zou iedereen in de kast moeten hebben staan, een echte aanrader! zalige koekjes met een helende werking.
100% natuurlijk, hypoallergeen, glutenvrij, plantaardig, PETA niet getest op dieren.
Biologische hennep is een complete bron van eiwitten en super rijk aan gezonde vetten omega's 3, 6 & 9 die essentieel zijn voor een optimale gezondheid van de huid. Hennep is super rijk aan mineralen, en staat bekend om een groot aantal natuurlijke gezondheidsvoordelen.


* GOT AN ITCH! met kurkuma, een magisch kruid met de werkzame stof curcumine die antioxiderende eigenschappen heeft. Voor een gezonde huid


* KEEP CALM; met kamille om je lieveling te helpen ontspannen, helpt bij stress en angst. Ideaal als traktatie voor het slapen gaan, een autoritje of naar de dierenarts.


* GOLDEN OLDIES; met chondroitine en glucosamine. Speciaal voor de senior hondjes die last hebben van de gewrichten Een paar koekjes per dag helpen om stijve gewrichten te verlichten en te ondersteunen.


Ook handig om door het voer heen te kruimelen, dan krijgen ze ook al deze heerlijkheden binnen! Prijs: € 7,50 per stuk
CUDDLES & KISSES EGELTJES uitverkocht

CUDDLES & KISSES EGELTJES; Hoe leuk zijn deze egeltjes! van het merk FRINGE studio; Super zacht, van duurzaam materiaal, en met een squeaky piep.

13 x 10 cm, Kleuren; Licht Roze, Hot Pink en Bruin.

Prijs; € 6,95 Per stuk
LAMA LOVE

LAMA LOVE; Onze Daisy;s favoriet, ze zijn dan ook super cute! Van FRINGE studio, heerlijk zacht van duurzaam materiaal en squeaky piep. 13 x 11 cm.

Grijs uitverkocht

Beige

Wit


Prijs; € 6,95 per stuk
EDUARDO & ROSITA

EDUARDO & ROSITA; Voor als je een beste cuddly friend nodig hebt! Van FRINGE studio; Eduardo en Rosita. Super zacht, van duurzaam materiaal met een squeaky piep en knisperpapier.


Eduardo Eekhoorn: 30 x 12 cm. Prijs; € 20,95 uitverkocht


Rosita Aapje 38 x 35,5 cm. Prijs; € 20,95
REDUCE REUSE RECYCLE - Mother Earth

REDUCE, REUSE, RECYCLE; Hoe leuk zijn deze cuties! van FRINGE studio; Schattige zachte speeltjes van duurzaam materiaal en squeaky piep. 20 x 30 cm.

Mother Earth uitverkocht

Little Tree

Picknick Bag


Prijs; € 6,95 per stuk
FIND THE TREATS! uitverkocht

FIND THE TREATS; Super leuk spelletje! Je kunt snoepjes op verschillende plekjes verstoppen in de Cactus. Er zitten squeaky piepjes in en klitteband, dus een echte leuke uitdaging voor je hondje. 20 x 12 cm.


Prijs; € 13,95
DOGS AND COFFEE!

Dogs and Coffee Forever! Ja natuurlijk! van FRINGE studio 11 x 9 cm


Prijs; € 17,95
NATURAL DETANGLER

NATURAL DETANGLER; Zalige spray om de vacht heerlijk op te frissen. van HOWND; pioneers of Cruelty-Free, Plant-Powered Health Wellness.
Tussen de wasbeurten door te gebruiken. Hydrateert, ontklit zodat de vacht weer goed doorkambaar is en prachtig glanst. Geparfumeerd met essentiele olien van Bergamot en Patchouli. Heerlijk!


Prijs; 13,95
BINNENKORT:


BESTELLEN KAN HIER!


Je ontvangt de bevestiging factuur met alle details en betaling gegevens op mail. Verzendkosten zijn volgens de Post.nl tarieven. Verzendingen voor Nederland worden vanuit Nederland verzonden en vice versa voor Belgie, zo betaal je nooit te veel. Liever bij ons langs halen dat kan natuurlijk ook, op afspraak.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

* verplichte velden