PRIJZEN

* 18,00 per kalenderdag 

* Voor Elk 2e hondje of meer uit 1 gezin - 10% korting

* Vakantie hondjes kunnen wij ook in overleg ophalen en weer thuisbrengen.


BETALING

Zodra u uw reservering heeft gemaakt ontvangt u van ons de bevestigingsfactuur. Graag ontvangen wij dit bedrag binnen 5 dagen vanaf de factuur datum. Uw reservering is definitief zodra uw betaling is bijgeschreven. Mocht de betaling binnen deze termijn niet bij ons binnen zijn hebben wij het recht de reservering te annuleren.

ANNULEREN

Annuleren tot 3 maanden voor aanvangdatum is kosteloos.
Bij annulering van de verblijfperiode binnen 3 tot 2 maanden voor aanvang verblijf wordt een bedrag van € 25,00 aan annuleringskosten in rekening gebracht.

Bij annulering tussen binnen 8 tot 4 weken voor aanvang verblijfperiode betaalt u 30% van de gehele periode.

Bij annuleringen binnen een maand bent u het gehele factuurbedrag verschuldigd, met uitzondering van: ziekte of sterfgeval onder te brengen hond, plotseling opgetreden ziekte of ongeval van de eigenaar, mits dit tot genoegen van het hondenhotel wordt aangetoond .

 

VOORWAARDEN:

Omdat onze gasten bij ons in huis logeren kunnen wij geen hondjes aannemen die overmatig blaffen, ook dient het hondje natuurlijk sociaal te zijn tegen mensen en soortgenootjes. 

ONGEWENST GEDRAG:

Tijdens een kennismaking krijgen wij een korte indruk van de hond. Het zou kunnen voorkomen dat tijdens het verblijf de hond toch niet geheel binnen ons hotel past, bijv. door het veelvuldig rijden op andere, overmatig blaffen, markeren of op andere wijze de rust verstoren in de groep. Wij doen er natuurlijk alles aan om elke hondje een fantastische vakantie te geven en gaan direct met de baas in overleg mocht er ongewenst gedrag ontstaan. Wij kunnen dan besluiten het verblijf tussentijds te beeindigen. De resterende betaalde verblijfdagen zullen door ons na de laatste boekdatum met 50% vermindering worden geretourneerd.

 

 

 

 

.

 
 

 

 

 
Instagram