Kleinschalige 5 sterren opvang voor uw kleine hondje          

 

 

 

Gastenboek

Anita Hoogeveen
12-09-17 18:36:52
Ons lieve hondje Twister is een boomertje van bijna 13 jaar, ging tijdens onze vakanties altijd logeren bij mijn ouders. Helaas ging dat niet meer en moesten we op zoek naar een ander verblijf voor haar.
Onze dochter kwam het ‘Viva El Perro mini dog hotel’ tegen. De site ziet er super netjes en verzorgd uit, dus we hadden er meteen een goed gevoel bij.
We hebben vervolgens contact opgenomen en een afspraak gemaakt om kennis te maken.
Er was een ontzettend vriendelijk onthaal en we zagen al snel dat dit de perfecte plek is voor kleine hondjes. Alles mag en kan om het verblijf van de hondjes zo aangenaam mogelijk te maken. Wij wisten zeker dat Twister het hier heel erg leuk ging hebben. We kregen tijdens onze vakantie allemaal appjes en foto’s van Twister tijdens de knuffel momentjes maar ook op de plekjes die Twister al snel had geclaimd bij jullie. Heel fijn ook jullie ophaal- en thuisbreng service. Twister kwam na onze en haar vakantie heerlijk schoongewassen thuis, met een tasje met producten die jullie ook hebben. Twister rook nog weken lekker en heeft nog weken een glanzende vacht gehad.

Dank alvast voor al jullie zorgen. Wij en twister kijken alweer uit naar het volgende logeermoment.

Tot snel!
Groetjes,
Anita & Twister
Mandy Roest
26-08-17 10:56:50
Mijn maltesertje Teddy komt elke week een dagje naar het hotel. Als we aan komen rijden word hij al enthousiast!
De opvang samen met alleen kleinere hondjes is ideaal voor hem. Zo kan hij spelen met zijn soortgenootjes. De vertrouwde omgeving die is gecreëerd vind ik prettig, huiselijk maar toch professioneel alles voor de honden is aanwezig. Ook de hoeveelheid aandacht en rust waar voor gezorgd wordt. Zo hebben de hondjes allemaal een eigen plekje waar ze zich kunnen terugtrekken en er wordt op toegezien dat ze niet uren achter elkaar spelen. Ik krijg altijd een vrolijk en voldaan hondje terug einde van de dag. Het geeft een gerust gevoel te weten dat Teddy in goede handen is in het hotel en hij daar een leuke dag zal hebben! Kortom een goede aanrader voor iedereen met een kleine hond!
Angela van Galen
25-08-17 10:33:33
Lieve Renate,Summer &
Jan

Onze Chanel heeft het altijd super naar haar zin, en vind het nooit leuk om terug naar huis te gaan. Jullie zijn top voor de hondjes. Tot snel xxx