Kleinschalige 5 sterren opvang voor uw kleine hondje          

 

Gastenboek

15 berichten op 3 pagina's
Patricia Wasbauer
15-02-19 14:59:40
Luca is voor de tweede keer geweest. De eerste keer ging moeizaam omdat hij last heeft van "verlatingsangst". De tweede keer ging zo goed hij heeft ons niet eens gemist. Hij heeft het super gehad. Lekker gespeeld met de andere hondjes, veel buiten geweest en met de bal gespeeld. De volgende keer kunnen wij hem met een gerust gevoel achter laten in het fijne dieren hotel wetende dat hij op 5*sterren paradijs is..
Claudia Bernard
23-11-18 10:31:47
Onze chihuahua Mauro gaat al vanaf dat hij 3 maanden was bijna elke week naar Renate. Hij heeft elke week daar een fantastische speeldag met andere hondjes. Hij is echt ontzettend blij en daardoor een erg sociaal hondje geworden.
aagtje docter
23-11-18 10:25:16
omdat wij graag 3 weken op een verre vakantie wilden en ons lieve kleine hondje maya niet bij mijn ouders terecht kon waar ze normaal wel heel gaat, maar zij gingen toen precies ook weg, hebben wij enorm gezocht naar een fijn oppas adres.
bij Renate hadden wij meteen een goed gevoel. het is niet niks je gezinslid achter te moeten laten voor wel 3 weken. maar toen we aankwamen in soest wisten we meteen dat het goed zou komen. Renate doet alles en meer voor je hondje. we hebben daardoor echt een zorgeloze vakantie gehad en de updates waren geweldig.
als het weer voor zou komen dat mijn ouders niet kunnen oppassen op ons hondje maya zullen we meteen weer Renate vragen of zij plek heeft.
rente super bedankt ook namens maya ze heeft het heel leuk gehad!! liefs
Gerda Van Veenendaal - van de Pasch
23-11-18 10:13:39
Hallo hallo......we komen bijna weer logeren ❤️❤️ en vinden dat super leukkkk ❤️ Dikke kus van ons❤️ Lili en Lola (chihuahua’s - Houten)
Kim Wurster
11-06-18 11:47:52
Mijn hondje lady van 11 jaar is ruim twee weken bij Renate geweest en ik ben zeer tevreden. Naar mijn idee heeft mijn hondje het erg naar haar zin gehad. Elke dag kreeg ik een update met een fotootje, echt super leuk!!
Er wordt goed voor de hondjes gezorgd, er wordt rekening gehouden met de wensen van de baasjes en ze worden lekker vertroeteld.
De volgende keer ga ik met weer met een gerust hart op vakantie omdat ik weet dat mijn hondje in goede handen is!

Groetjes kim
Tonen: 5  10   20