Gastenboek

16 berichten op 4 pagina's
Ethel Ethel Stassen
04-03-19 12:00:30
Elke keer als ik met mijn Tippi bij Renate binnenstap voel ik de rustgevende sfeer. Geen gehaast of geblaf maar prettige rust. Tippi gaat meteen op onderzoek uit, overal even snuffelen even zitten. Terwijl ze altijd erg bang is dat ik weg zal gaan, voelt ze zich bij Renate meteen op haar gemak. Ik ga dan ook met een gerust hart mijn eigen ding doen. af en toe afgeleid door een leuke foto van mijn genietende hondje. Wat ben ik blij dat ik jou heb gevonden Renate!!!
Patricia Wasbauer
15-02-19 14:59:40
Luca is voor de tweede keer geweest. De eerste keer ging moeizaam omdat hij last heeft van "verlatingsangst". De tweede keer ging zo goed hij heeft ons niet eens gemist. Hij heeft het super gehad. Lekker gespeeld met de andere hondjes, veel buiten geweest en met de bal gespeeld. De volgende keer kunnen wij hem met een gerust gevoel achter laten in het fijne dieren hotel wetende dat hij op 5*sterren paradijs is..
Claudia Bernard
23-11-18 10:31:47
Onze chihuahua Mauro gaat al vanaf dat hij 3 maanden was bijna elke week naar Renate. Hij heeft elke week daar een fantastische speeldag met andere hondjes. Hij is echt ontzettend blij en daardoor een erg sociaal hondje geworden.
aagtje docter
23-11-18 10:25:16
omdat wij graag 3 weken op een verre vakantie wilden en ons lieve kleine hondje maya niet bij mijn ouders terecht kon waar ze normaal wel heel gaat, maar zij gingen toen precies ook weg, hebben wij enorm gezocht naar een fijn oppas adres.
bij Renate hadden wij meteen een goed gevoel. het is niet niks je gezinslid achter te moeten laten voor wel 3 weken. maar toen we aankwamen in soest wisten we meteen dat het goed zou komen. Renate doet alles en meer voor je hondje. we hebben daardoor echt een zorgeloze vakantie gehad en de updates waren geweldig.
als het weer voor zou komen dat mijn ouders niet kunnen oppassen op ons hondje maya zullen we meteen weer Renate vragen of zij plek heeft.
rente super bedankt ook namens maya ze heeft het heel leuk gehad!! liefs
Gerda Van Veenendaal - van de Pasch
23-11-18 10:13:39
Hallo hallo......we komen bijna weer logeren ❤️❤️ en vinden dat super leukkkk ❤️ Dikke kus van ons❤️ Lili en Lola (chihuahua’s - Houten)
Tonen: 5  10   20


 
Instagram