Gastenboek

Essia Cherif
31-07-19 18:33:18
Wij zijn zeer blij met dit hondenhotel?. Wij hebben twee dwergkeesjes, en zochten een opvang in huiselijke sfeer. We zijn met een gerust hart op vakantie geweest. Elke dag werden wij op de hoogte gehouden met fotos en filmpjes. Rena en zara hebben het super naar hun zin gehad. Bij onze volgende vakantie komen ze graag weer logeren. Liefs van Rena en Zara ?
Joke Van Vloten
05-07-19 17:43:08
Onze pup Skip heeft half juni gelogeerd bij Viva el perro. Wij zijn super enthousiast. We kregen bijna dagelijks leuke foto's van hem, wat ons een fijn gevoel gaf, om hem in deze omgeving (en in het bos) te zien. Direct dan ook weer geboekt voor september. Nogmaals bedankt Renate voor de goede zorg en tot september.
Liefs van Joke , Henk en niet te vergeten Skip.
Lilian van Kersen
31-05-19 11:32:41
Toen we Tygo voor de tweede keer bij Renate brachten waren we verrast hoe enthousiast hij het pad op liep. Het was wel duidelijk hoe goed hij het bij haar naar zijn zin had gehad. En ook het tweede bezoek was een succes. Renate is heel lief en zorgzaam voor de hondjes en heel relaxed naar de 'baasjes' toe. We kregen mooie foto's van hem toegestuurd van de boswandelingen die ze met de hondjes maakt en ook in de tuin vermaakt hij zich opperbest. Kortom, een topadres waar we heel blij mee zijn! Zo kunnen we af en toe zonder zorgen weg. Hartelijk dank daarvoor Renate!
Dolinda Van wanrooij
09-05-19 09:04:04
Kenzo en Beau nu voor de tweede x 1week bij Renate geweest. Hebben het prima naar het zin daar. Iedere dag een update of foto wat ze hebben gedaan. Super fijn als de hondjes het fijn hebben als we zelf op vakantie zijn.
Marie Louise HANSEN
24-04-19 12:34:00
My dog Malte stayed at the wonderful Viva el Perro Dog Hotel for 2 days when I was at a conference in Amsterdam. Renate is wonderful with the small dogs and takes really good care of their well-being and feeling safe in her fantastic hotel. Anything a dog can ask for. Five paws !! ?
Ethel Ethel Stassen
04-03-19 12:00:30
Elke keer als ik met mijn Tippi bij Renate binnenstap voel ik de rustgevende sfeer. Geen gehaast of geblaf maar prettige rust. Tippi gaat meteen op onderzoek uit, overal even snuffelen even zitten. Terwijl ze altijd erg bang is dat ik weg zal gaan, voelt ze zich bij Renate meteen op haar gemak. Ik ga dan ook met een gerust hart mijn eigen ding doen. af en toe afgeleid door een leuke foto van mijn genietende hondje. Wat ben ik blij dat ik jou heb gevonden Renate!!!
Patricia Wasbauer
15-02-19 14:59:40
Luca is voor de tweede keer geweest. De eerste keer ging moeizaam omdat hij last heeft van "verlatingsangst". De tweede keer ging zo goed hij heeft ons niet eens gemist. Hij heeft het super gehad. Lekker gespeeld met de andere hondjes, veel buiten geweest en met de bal gespeeld. De volgende keer kunnen wij hem met een gerust gevoel achter laten in het fijne dieren hotel wetende dat hij op 5*sterren paradijs is..
Claudia Bernard
23-11-18 10:31:47
Onze chihuahua Mauro gaat al vanaf dat hij 3 maanden was bijna elke week naar Renate. Hij heeft elke week daar een fantastische speeldag met andere hondjes. Hij is echt ontzettend blij en daardoor een erg sociaal hondje geworden.
aagtje docter
23-11-18 10:25:16
omdat wij graag 3 weken op een verre vakantie wilden en ons lieve kleine hondje maya niet bij mijn ouders terecht kon waar ze normaal wel heel gaat, maar zij gingen toen precies ook weg, hebben wij enorm gezocht naar een fijn oppas adres.
bij Renate hadden wij meteen een goed gevoel. het is niet niks je gezinslid achter te moeten laten voor wel 3 weken. maar toen we aankwamen in soest wisten we meteen dat het goed zou komen. Renate doet alles en meer voor je hondje. we hebben daardoor echt een zorgeloze vakantie gehad en de updates waren geweldig.
als het weer voor zou komen dat mijn ouders niet kunnen oppassen op ons hondje maya zullen we meteen weer Renate vragen of zij plek heeft.
rente super bedankt ook namens maya ze heeft het heel leuk gehad!! liefs
Gerda Van Veenendaal - van de Pasch
23-11-18 10:13:39
Hallo hallo......we komen bijna weer logeren ❤️❤️ en vinden dat super leukkkk ❤️ Dikke kus van ons❤️ Lili en Lola (chihuahua’s - Houten)
Kim Wurster
11-06-18 11:47:52
Mijn hondje lady van 11 jaar is ruim twee weken bij Renate geweest en ik ben zeer tevreden. Naar mijn idee heeft mijn hondje het erg naar haar zin gehad. Elke dag kreeg ik een update met een fotootje, echt super leuk!!
Er wordt goed voor de hondjes gezorgd, er wordt rekening gehouden met de wensen van de baasjes en ze worden lekker vertroeteld.
De volgende keer ga ik met weer met een gerust hart op vakantie omdat ik weet dat mijn hondje in goede handen is!

Groetjes kim
amanda van duuren
31-05-18 22:48:04
The best care i can wish for, for my little chichi.. she is a tough cookie but I have never felt so at ease during my vacation... Ollie has a 5 star vacation as well... ❤️it
Sarah Rutten
03-04-18 16:03:07
Onze twee chihuahua’s hebben afgelopen december/januari bijna 5 weken gelogeerd bij Renate. Die twee hebben minstens zo’n fijne tijd gehad als wij en moesten echt weer wennen om thuis te zijn. Ze zijn super vertroeteld en verwend door Renate en haar gezin. Een heel fijn en zorgeloos idee als je (voor langere tijd) weg moet.
Anita Hoogeveen
12-09-17 18:36:52
Ons lieve hondje Twister is een boomertje van bijna 13 jaar, ging tijdens onze vakanties altijd logeren bij mijn ouders. Helaas ging dat niet meer en moesten we op zoek naar een ander verblijf voor haar.
Onze dochter kwam het ‘Viva El Perro mini dog hotel’ tegen. De site ziet er super netjes en verzorgd uit, dus we hadden er meteen een goed gevoel bij.
We hebben vervolgens contact opgenomen en een afspraak gemaakt om kennis te maken.
Er was een ontzettend vriendelijk onthaal en we zagen al snel dat dit de perfecte plek is voor kleine hondjes. Alles mag en kan om het verblijf van de hondjes zo aangenaam mogelijk te maken. Wij wisten zeker dat Twister het hier heel erg leuk ging hebben. We kregen tijdens onze vakantie allemaal appjes en foto’s van Twister tijdens de knuffel momentjes maar ook op de plekjes die Twister al snel had geclaimd bij jullie. Heel fijn ook jullie ophaal- en thuisbreng service. Twister kwam na onze en haar vakantie heerlijk schoongewassen thuis, met een tasje met producten die jullie ook hebben. Twister rook nog weken lekker en heeft nog weken een glanzende vacht gehad.

Dank alvast voor al jullie zorgen. Wij en twister kijken alweer uit naar het volgende logeermoment.

Tot snel!
Groetjes,
Anita & Twister
Mandy Roest
26-08-17 10:56:50
Mijn maltesertje Teddy komt elke week een dagje naar het hotel. Als we aan komen rijden word hij al enthousiast!
De opvang samen met alleen kleinere hondjes is ideaal voor hem. Zo kan hij spelen met zijn soortgenootjes. De vertrouwde omgeving die is gecreëerd vind ik prettig, huiselijk maar toch professioneel alles voor de honden is aanwezig. Ook de hoeveelheid aandacht en rust waar voor gezorgd wordt. Zo hebben de hondjes allemaal een eigen plekje waar ze zich kunnen terugtrekken en er wordt op toegezien dat ze niet uren achter elkaar spelen. Ik krijg altijd een vrolijk en voldaan hondje terug einde van de dag. Het geeft een gerust gevoel te weten dat Teddy in goede handen is in het hotel en hij daar een leuke dag zal hebben! Kortom een goede aanrader voor iedereen met een kleine hond!
Angela van Galen
25-08-17 10:33:33
Lieve Renate,Summer &
Jan

Onze Chanel heeft het altijd super naar haar zin, en vind het nooit leuk om terug naar huis te gaan. Jullie zijn top voor de hondjes. Tot snel xxx
Tonen: 5  10   20


 
Instagram