Gastenboek

16 berichten op 2 pagina's
Essia Cherif
31-07-19 18:33:18
Wij zijn zeer blij met dit hondenhotel?. Wij hebben twee dwergkeesjes, en zochten een opvang in huiselijke sfeer. We zijn met een gerust hart op vakantie geweest. Elke dag werden wij op de hoogte gehouden met fotos en filmpjes. Rena en zara hebben het super naar hun zin gehad. Bij onze volgende vakantie komen ze graag weer logeren. Liefs van Rena en Zara ?
Joke Van Vloten
05-07-19 17:43:08
Onze pup Skip heeft half juni gelogeerd bij Viva el perro. Wij zijn super enthousiast. We kregen bijna dagelijks leuke foto's van hem, wat ons een fijn gevoel gaf, om hem in deze omgeving (en in het bos) te zien. Direct dan ook weer geboekt voor september. Nogmaals bedankt Renate voor de goede zorg en tot september.
Liefs van Joke , Henk en niet te vergeten Skip.
Lilian van Kersen
31-05-19 11:32:41
Toen we Tygo voor de tweede keer bij Renate brachten waren we verrast hoe enthousiast hij het pad op liep. Het was wel duidelijk hoe goed hij het bij haar naar zijn zin had gehad. En ook het tweede bezoek was een succes. Renate is heel lief en zorgzaam voor de hondjes en heel relaxed naar de 'baasjes' toe. We kregen mooie foto's van hem toegestuurd van de boswandelingen die ze met de hondjes maakt en ook in de tuin vermaakt hij zich opperbest. Kortom, een topadres waar we heel blij mee zijn! Zo kunnen we af en toe zonder zorgen weg. Hartelijk dank daarvoor Renate!
Dolinda Van wanrooij
09-05-19 09:04:04
Kenzo en Beau nu voor de tweede x 1week bij Renate geweest. Hebben het prima naar het zin daar. Iedere dag een update of foto wat ze hebben gedaan. Super fijn als de hondjes het fijn hebben als we zelf op vakantie zijn.
Marie Louise HANSEN
24-04-19 12:34:00
My dog Malte stayed at the wonderful Viva el Perro Dog Hotel for 2 days when I was at a conference in Amsterdam. Renate is wonderful with the small dogs and takes really good care of their well-being and feeling safe in her fantastic hotel. Anything a dog can ask for. Five paws !! ?
Ethel Ethel Stassen
04-03-19 12:00:30
Elke keer als ik met mijn Tippi bij Renate binnenstap voel ik de rustgevende sfeer. Geen gehaast of geblaf maar prettige rust. Tippi gaat meteen op onderzoek uit, overal even snuffelen even zitten. Terwijl ze altijd erg bang is dat ik weg zal gaan, voelt ze zich bij Renate meteen op haar gemak. Ik ga dan ook met een gerust hart mijn eigen ding doen. af en toe afgeleid door een leuke foto van mijn genietende hondje. Wat ben ik blij dat ik jou heb gevonden Renate!!!
Patricia Wasbauer
15-02-19 14:59:40
Luca is voor de tweede keer geweest. De eerste keer ging moeizaam omdat hij last heeft van "verlatingsangst". De tweede keer ging zo goed hij heeft ons niet eens gemist. Hij heeft het super gehad. Lekker gespeeld met de andere hondjes, veel buiten geweest en met de bal gespeeld. De volgende keer kunnen wij hem met een gerust gevoel achter laten in het fijne dieren hotel wetende dat hij op 5*sterren paradijs is..
Claudia Bernard
23-11-18 10:31:47
Onze chihuahua Mauro gaat al vanaf dat hij 3 maanden was bijna elke week naar Renate. Hij heeft elke week daar een fantastische speeldag met andere hondjes. Hij is echt ontzettend blij en daardoor een erg sociaal hondje geworden.
aagtje docter
23-11-18 10:25:16
omdat wij graag 3 weken op een verre vakantie wilden en ons lieve kleine hondje maya niet bij mijn ouders terecht kon waar ze normaal wel heel gaat, maar zij gingen toen precies ook weg, hebben wij enorm gezocht naar een fijn oppas adres.
bij Renate hadden wij meteen een goed gevoel. het is niet niks je gezinslid achter te moeten laten voor wel 3 weken. maar toen we aankwamen in soest wisten we meteen dat het goed zou komen. Renate doet alles en meer voor je hondje. we hebben daardoor echt een zorgeloze vakantie gehad en de updates waren geweldig.
als het weer voor zou komen dat mijn ouders niet kunnen oppassen op ons hondje maya zullen we meteen weer Renate vragen of zij plek heeft.
rente super bedankt ook namens maya ze heeft het heel leuk gehad!! liefs
Gerda Van Veenendaal - van de Pasch
23-11-18 10:13:39
Hallo hallo......we komen bijna weer logeren ❤️❤️ en vinden dat super leukkkk ❤️ Dikke kus van ons❤️ Lili en Lola (chihuahua’s - Houten)
Tonen: 5  10   20


 
Instagram