Kleinschalige 5 sterren opvang voor uw kleine hondje          

 

Gastenboek

13 berichten op 3 pagina's
Dolinda Van wanrooij
09-05-19 09:04:04
Kenzo en Beau nu voor de tweede x 1week bij Renate geweest. Hebben het prima naar het zin daar. Iedere dag een update of foto wat ze hebben gedaan. Super fijn als de hondjes het fijn hebben als we zelf op vakantie zijn.
Marie Louise HANSEN
24-04-19 12:34:00
My dog Malte stayed at the wonderful Viva el Perro Dog Hotel for 2 days when I was at a conference in Amsterdam. Renate is wonderful with the small dogs and takes really good care of their well-being and feeling safe in her fantastic hotel. Anything a dog can ask for. Five paws !! ?
Ethel Ethel Stassen
04-03-19 12:00:30
Elke keer als ik met mijn Tippi bij Renate binnenstap voel ik de rustgevende sfeer. Geen gehaast of geblaf maar prettige rust. Tippi gaat meteen op onderzoek uit, overal even snuffelen even zitten. Terwijl ze altijd erg bang is dat ik weg zal gaan, voelt ze zich bij Renate meteen op haar gemak. Ik ga dan ook met een gerust hart mijn eigen ding doen. af en toe afgeleid door een leuke foto van mijn genietende hondje. Wat ben ik blij dat ik jou heb gevonden Renate!!!
Patricia Wasbauer
15-02-19 14:59:40
Luca is voor de tweede keer geweest. De eerste keer ging moeizaam omdat hij last heeft van "verlatingsangst". De tweede keer ging zo goed hij heeft ons niet eens gemist. Hij heeft het super gehad. Lekker gespeeld met de andere hondjes, veel buiten geweest en met de bal gespeeld. De volgende keer kunnen wij hem met een gerust gevoel achter laten in het fijne dieren hotel wetende dat hij op 5*sterren paradijs is..
Claudia Bernard
23-11-18 10:31:47
Onze chihuahua Mauro gaat al vanaf dat hij 3 maanden was bijna elke week naar Renate. Hij heeft elke week daar een fantastische speeldag met andere hondjes. Hij is echt ontzettend blij en daardoor een erg sociaal hondje geworden.
Tonen: 5  10   20