Kleinschalige 5 sterren opvang voor uw kleine hondje          

 

Gastenboek

15 berichten op 3 pagina's
Joke Van Vloten
05-07-19 17:43:08
Onze pup Skip heeft half juni gelogeerd bij Viva el perro. Wij zijn super enthousiast. We kregen bijna dagelijks leuke foto's van hem, wat ons een fijn gevoel gaf, om hem in deze omgeving (en in het bos) te zien. Direct dan ook weer geboekt voor september. Nogmaals bedankt Renate voor de goede zorg en tot september.
Liefs van Joke , Henk en niet te vergeten Skip.
Lilian van Kersen
31-05-19 11:32:41
Toen we Tygo voor de tweede keer bij Renate brachten waren we verrast hoe enthousiast hij het pad op liep. Het was wel duidelijk hoe goed hij het bij haar naar zijn zin had gehad. En ook het tweede bezoek was een succes. Renate is heel lief en zorgzaam voor de hondjes en heel relaxed naar de 'baasjes' toe. We kregen mooie foto's van hem toegestuurd van de boswandelingen die ze met de hondjes maakt en ook in de tuin vermaakt hij zich opperbest. Kortom, een topadres waar we heel blij mee zijn! Zo kunnen we af en toe zonder zorgen weg. Hartelijk dank daarvoor Renate!
Dolinda Van wanrooij
09-05-19 09:04:04
Kenzo en Beau nu voor de tweede x 1week bij Renate geweest. Hebben het prima naar het zin daar. Iedere dag een update of foto wat ze hebben gedaan. Super fijn als de hondjes het fijn hebben als we zelf op vakantie zijn.
Marie Louise HANSEN
24-04-19 12:34:00
My dog Malte stayed at the wonderful Viva el Perro Dog Hotel for 2 days when I was at a conference in Amsterdam. Renate is wonderful with the small dogs and takes really good care of their well-being and feeling safe in her fantastic hotel. Anything a dog can ask for. Five paws !! ?
Ethel Ethel Stassen
04-03-19 12:00:30
Elke keer als ik met mijn Tippi bij Renate binnenstap voel ik de rustgevende sfeer. Geen gehaast of geblaf maar prettige rust. Tippi gaat meteen op onderzoek uit, overal even snuffelen even zitten. Terwijl ze altijd erg bang is dat ik weg zal gaan, voelt ze zich bij Renate meteen op haar gemak. Ik ga dan ook met een gerust hart mijn eigen ding doen. af en toe afgeleid door een leuke foto van mijn genietende hondje. Wat ben ik blij dat ik jou heb gevonden Renate!!!
Tonen: 5  10   20